| Condrache_Marian_1989 a întrebat:

Salutare de cateva saptamani am o senzatie de un mic deranj sa zic in zona intestianala, nu am dearee sau altceva putin si abdomenul umflat ce as putea lua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| microsedd a răspuns:

Ar putea fi multe care sa dea asa simptome... daca nu ai diaree ești constipat sau mergi in fiecare zi la toaleta? Ai pârțuri mai multe in perioada asta? Râgâi mai mult? Ai luat antibiotice recent?

| Condrache_Marian_1989 explică (pentru microsedd):

In afara de antibiotic am tot ce ai zis tu

| microsedd a răspuns (pentru Condrache_Marian_1989):

As zice sa incerci sa bagi mai multe legume in alimentatia ta si eventual ca sa scapi de constipatie pe moment poti sa iei ceva de la farmacie, intrebi acolo ce au pentru constipatie. Daca nu iti e mai bine in vreo săptămâna sau doua mergi la medic pentru o consultatie si analize. Daca ti se face mai rau bineinteles ca nu trebuie sa astepti o satamana sau doua sa mergi la doctor.
Numai bine!

| Iamforfun a răspuns:

Mai bine mergi la medic, nu lua pastile pe presupuneri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bea mai multa apa si lapte. Poti sa intrebi la farmacie