Da normal hai sa-i dam pastile sa o zapacim si mai rau.Voi ganditi ce scrieti? A spus ca respira greu, are nevoie de un control la nas, poate chiar operatie, nu pastile.Jesus Christ, generatia asta ia pastile cu orice ocazie.
Doar o banuieli, sa nu te superi ca intreb.
Ai probleme si cu greutatea?
Aerisesti des camera?
Tii curatenie in general?
Faci efort fizic in timpul zilei sau ai un stil de viata sedementar?
Nu am avut niciodata mai mult de 65 kg, al 1.75 ai mei. Doar noaptea inchid geamul de la camera si de curatenie nici nu mai are rost sa vorbesc. Sufar de OCD... nu imi place sa folosesc cuvantul sufar sunt alte persoane care au probleme mult mai grave si serioase, dar nu stiu cum altcumva sa ma exprim ca sa ma fac inteles. Si din cauza acestor tulburari obsesiv compulsive nu pot sa stau intr-o incapere daca nu e totul aranjat si asortat , deci am nota de trecere la toate capitolele. Merg si la sala / alergat, nici efortul fizic nu e o problema.
Pai e foarte bine,nu ca ai ocd, ci ca tii curat, aerisesti, faci miscare.
Si eu am problema cu respiratul pe o nara si chiar mi-a cauzat niste probleme mari cu somnul, chiar paralizie in somn.
E foarte probabil asta sa fie cauza si la tine si atunci poate ai nevoie de operatie la nas.
Lasa psihologul, ai vazut ca nu te ajuta, decat ca dai bani sa vorbesti.Du-te si rezolva-ti problema cu deviatia de sept ca e mai importanta.
Îți recomand să bei o cană de ceai de tei din acelea natural, nu la plic, cu o jumătate de oră înainte să adormi. Eu folosesc când nu pot adormi uneori și la mine are efect liniștitor și mă îmbie la somn.
Am sa incerc, mersi frumos!
Vizita la psihiatru, iti va prescrie antidepresive si anxiolitice. Intr-o luna-doua de tratament dispar simptomele.
Nu stiu cat de dispus ar fi sa imi prescrie si nici eu cat de dispus sa le iau. Nu am o problema de tip imbalans chimic, pur si simplu e psihologic. Si da, printre altele am si depresie. Am fost la mai multi psihologi si intotdeauna am sfarsit sa vorbim despre alte chestii mereu ajung eu sa fiu cel care pune intrebari. Oarecum e o risipa de bani pentru mine. Totusi aveam cu cine sa socializez si pe moment ma simteam mai bine, dar nu cred ca merita cateva sute de lei pentru 2 ore de socializare.
De operatie clar am nevoie si sper macar sa imi mai reduca din problema cu somnul, slabe sanse sa o rezolve. Depresia si anxietatea le rezolv usor, sau cel putin o sa le ameliorez, dar pur si simplu nu pot sa ma gandesc la solutii momentan. Cel mai de ajutor cred ca mi-ar fi socializarea, deci niste prieteni cu care sa ies.
Incearca ceaiuri de tei, musetel, lavandă, floarea pasiunii, lumanarica.
https://doc.ro/sanatate/ceaiuri-naturale-insomnie
Da, o sa incerc ceaiuri si daca am nevoie de ceva mai puternic, somnifere pe baza de plante. Mersi frumos!
Cu drag!
Da normal hai sa-i dam pastile sa o zapacim si mai rau.Voi ganditi ce scrieti? A spus ca respira greu, are nevoie de un control la nas, poate chiar operatie, nu pastile.Jesus Christ, generatia asta ia pastile cu orice ocazie.
anonim_4396 întreabă: