| seby10 a întrebat:

Salutare. De ceva timp ma confrunt cu o problema dermatologica a scalpului. Toata suprafata e acoperita de o coaja alba ce se desprinde si lasa un covor intreg de matreata in capul meu. Am incercat tratamente cu diferite samponuri, uleiuri, dar fara succes. Si pe langa asta, sunt afectate si firele de par si cad din ce in ce mai multe. Ma puteti ajuta prin a-mi spune ce ar putea fi si ce tratament as putea lua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Suna a psoriazis. Esti stresat, nervos, te deranjeaza ceva? Du-te la medicul dermatolog si iti va spune ce ai si ce sa faci. Sanatate multa.

| Șteo³³3 a răspuns:

Coafeza mea mi-a zis ca si noi, oamenii, ne schimbam pielea de pe cap intr-o anumita perioada a anului. E posibil sa ti se intample asta