| George12356456 a întrebat:

Salutare!
De ceva timp ma simt mereu obosit. Lucruri care in trecut mi se păreau simple, acum depun un efort mult mai mare sa le fac. As dormi extrem de mult și nu am energie. Ceva păreri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce varsta ai? In jur de 25-30 de ani e destul de normal sa nu te mai simti ca la 18.

| gabicoo a răspuns:

Glicemia riudicată!

| Ilovedinero a răspuns:

Ciaoo.Deci in primul rand ar trebui sa iti schimbi alimentatia, niste spirulina nu strica nimanui si cel mai important este sa iti schimbi mediul in care traiesti.Cel mai important este sa nu te complaci in starile astea.Incearca sa iesi, sa iti faci prieteni noi sau ai putea sa iesi singur sa petreci mai mult timp cu tine si cu gandurile tale, depinde ce fel de persoana esti.Cel mai bine daca ai iubit sau iubita ar fi sa ii spui sa incercati lucruri noi de ex dar chestiile astea merg si cu prietenii.Si eu am avut starile astea acum vreo doua luni de nici nu ieseam din casa si dormeam de la 13 dupa masa pana la 23 noaptea, mancam, stateam pe telefon vreo ora si inapoi la somn pana pe la vreo 7:30. Oricata cafea beam pur si simplu ma simteam obosita iar iubitul meu cand a obs starile mele mi-a propus sa ma las pe mainile lui un weekend intreg si uite asa m-am trezit ca intr-o sambata la ora 5 si un sfert dimineata, ingetand de frig in pantaloni scurti tip pentru ca m-am trezit inghitita de noroi rece ca gheata pe malul unui lac.Desigurr, pe mument dupa vreo 4-5 saptamani de dormit in ultimul hal si de nefact nimic nu mi-a placut deloc dar acum nu regret nimic din ce am facut.Trebuie sa iti iesi in toatalitate din zona de confort

| Drake21 a răspuns:

Da sa stii parca nici eu nu m ai am energia aia cand ma culcam la 2 dimineata si ma trezeam la 6 dimineata

| 4evergentleman2023 a răspuns:

Ai deficit de vitamine și minerale in organism, nopți nedormite, stres, anxietate poți avea multe probleme necunoscute, poate fi chiar un episod de depresie

| Selenaaa a răspuns:

Buna!

Posibil lipsa de vitamine, te alimentezi corect, te hidratezi?
Excercitiile fizice sunt foarte utile, stiu ca iti este greu, incepi usor, cu baby steps. Iti recomand Supradyn, este un complex de vitamine, pe mine m-a ajutat foarte mult. Insa iti recomand sa citesti intai sa vezi ce contine, sunt vitamine si minerale.

Daca persista, cel mai bine este sa faci analize.

Si foarte important, vezi daca este vorba cumva de un episod depresiv. Cum te simti psihic? S-a intamplat ceva? De obicei, acestea asa incep sa se manifeste. Daca crezi ca e vorba de acest lucru, vorbeste cu cineva, cauta un terapeut (nu este rusine) sau imi poti da un mesaj daca simti sa vorbesti anonim, cu cineva.

Sper sa fii mai bine! Take care happy