Incearca sa iei niste multivitamine si minerale bune de la farmacie, ele iti vor da pofta de mancare si o sa mananci.
Si chiar daca nu ti-e foame trebuie sa mananci macar putin, ca doar trebuie sa supravietuiesti si sa nu iti imbolnavesti stomacul, chiar daca nu ai pofta de mancare.E probabil si din cauza caldurii.Mie vitaminele imi dau pofta de mancare multa, poti sa incerci deci.Si in perioada asta incerca sa mananci alimente care contin multa apa si care iti ofera energie.
Zi faina!
Ne pofta de mancare in perioada asta foarte calda este normala... dar daca este exagerata ai grija sa nu ascunda anumite boli, adica daca nu ai pofta de mancare zile intregi... dar asa ca nu ai chef o zi si ti se face foame cand se lasa seara este normal. Mie mi se face foame de cand cu canicula asta continua dupa 8 seara, stiu este obicei prost dar pe timp de zi mai mult de un fruct rece de la frigider si 2-3 litri de apa pe zi nu mananc/beau
Nu-i lucru rău dar peste o perioadă de timp te vei simți obosit și lipsit de puteri. Nu mînca forțat. Dacă nu dorești nu mînca și gata. Cauza pentru care n-ai poftă de mîncare e că posibil nu faci efort fizic. Încearcă să alergi sau să faci niște exerciții ce te va obosi într-atît încît îți va reveni pofta de mîncare. Sper că te-am ajutat. Succes. ))