| Valy93 a întrebat:

De curand am facut niste analize de sange si am o vanataie cat o caramida de mare pe mana big grin... (medicul mi-a spus ca am o vena sparta). Intrebarea este: Are ceva daca fac sport cu mana aceea? Sunt sportiv si fiecare zi conteaza pentru cariera mea. Se va reface vena si vanataia indiferent daca fac sport? (Vreau raspuns de la cei care au fost in situatia asta in special) Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| missandrab a răspuns:

Eu asa patesc mereu dupa ce mi se iau analize, nu e vena sparta, cred ca curs sange pe sub piele... Daca nu te incomodeaza pe tine, nu e nicio problema.

| tdbmarius a răspuns:

Nu are nici o problema.Te invinetesti tu foarte repede.Nu o sa se intample nimic dar pentru a evita orice nefericire acoperati vanataia cu o bandana sau ceva.