Este o malformatie congenitala, asa ti s-a format uterul din viata intrauterina. Am avut paciente care au reusit sa faca copii, chiar daca au avut aceasta malformatie. Exista insa, intr-adevar si un risc de avort spontan. Conteaza insa cat de mult se va putea destinde hemiuterul in care se va nida sarcina.
E vorba de o malformatie a uterului fiind vorba de doua utere care s-au lipit pe linia mediana si au intre ele un perete. depinde de dimensiunile celor doua portiuni ale uterului si depinde si in care dintre cele doua portiuni se dezvolta sarcina, in cea mai mica sau in cea mai mare. de aceea exista gravide care pot duce pana la termen sarcina fara probleme si altele care au avorturi repetate! E cu risc deoarece sunt femei cu uter bicorn care au pierdut si 4 sarcini am vazut pe net! Marea majoritate a femeilor care au aceasta malformatie pierd de obicei prima sarcina! Nu trebuie sa te sperii din cauza asta deoarece de multe ori pierderea unui copil nu este pusa pe seama acestei malformatii si sunt femei care au nascut copii! insa sunt si multe femei care au nascut copii slabiti cu privire la masa corporala si care acum sunt bine! o prietena de-a mea e in aceeasi situatie cu tine si are o fetita tare frumoasa! Sa te ajute Dumnezeu sa-ti fie bine si sa nu ai probleme, nu exista femeie mai implinita decat cea care are un copil! multa sanatate
dedes întreabă: