| Aezakmi a întrebat:

De mai bine de doua saptamani au inceput sa-mi iasa pe corp niste bubitele mici, la inceput aveam doar 2-3 pe burta, dupa care incet incet s-a extins si acum am si pe maini si cateva si pe picioare.Nu am simptome de sufocare, probleme respiratorii, febra etc.La inceput am crezut ca e o simpla iritatie, dar acum s-a tot extins si ma cam ingrijoreaza, m-am dat cu ceva mixtura de la farmacie pentru mancarimi si cu hydrocortizon.Ce parere aveti, ati mai patit asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Numby a răspuns:

Ai varicela din ce mi ai zis aici, mai bine mergi la medicu de familie...

| Aezakmi explică:

Daca aveam varicela.sau rubeola trebuia sa am simptome grave tinand cont ca am 21 de ani.Dar nu am nici-o simptoma, doar ca imi ies din ce in ce mai multe si foarte lent...

| Aezakmi explică:

Altcineva?

| Katty2013 a răspuns:

Cred ca e rubeola cred ca asa se numeste aceasta boala apare cind esti mic dar daca nu ai avut cind erai mic iti iese acum nu te teme va trece trebuie sa ungi bubitele cu verde de briliant