| AnubisGod a întrebat:

Salutare, de o săptămână ma confrunt cu o gripa, bănuiesc eu, dar ceva e ciudat.
Nu am mâncat nimic doua zile, deoarece organismul nu îmi da senzația de foame, beau în continuu apa, foarte multa apa, tușesc, am luat și pastile și ceaiuri, dar mai tușesc din când în când, dar cel mai important este ca am o senzație ușoară de usturime în ochi, din 24h, 17 le dorm, îmi e somn mereu și asta nu e tot, stau în pat și ma simt ca și cum nu sunt în stare de nimic, o moloseala, dacă ma ridic îmi simt corpul foarte greu și abia pot sa merg...
Astept câteva sfaturi de la voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Dar de ce nu ceri sfaturi de la medicul de familie?

| BabaOarba a răspuns:

Si dupa atata pandemie nu crezi ca ai putea avea Covid? Sunt simptome clasice, si daca nu te adresezi unui doctor pentru un tratament adecvat, ai putea ramane cu simptome timp de cateva luni (long Covid).