anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare...De sambata dimineata am herpes si sambata asta am balul bobocilor(ultimul an la mine) si vreau sa scap imediat de herpes dar care sa nu coste asa mult ca vreau sa-mi ramana bani si pentru cheltuiala la bal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| loveyouschatz a răspuns:

Pasta de dinti cu mentol cea mai buna da te mereu acolo pe buba... eu sincer am folosit toate cele si ieftine si scumpe dar fara efect pozitiv. sunt si ceva patile, dar recomand pasta de dinti

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Este la farmacie ceva antiherpes,, aciclovir,, si costa aproximativ 9 lei [pretu difera de la o farmacie la alta ]

| CamyLia a răspuns:

Incearca cu aciclovir...se gaseste la farmacie...ii o crema.

| Lykee a răspuns:

Da si eu am problema asta si folosesc crema Aciclovir si este foarte buna si nu costa mult pana in 10-11 lei. Fundaaa?

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Incearca acei plasturi transparenti ce se aplica direct pe herpes si ajuta la vindecarea acestuia!