Du-te la un endocrinolog pentru un control al functiei glandei tiroide --- poate ca ea este 'vinovata " de tot raul!
Am fost la endocrinolog, mi-a zis ca nu e de la tiroida. imi fac analizele de doua ori pe an, toate perfecte.
N-am avut, dar iti recomand autosugestia (probabil ca nu ai nimic dpdv al sănătătii ci doar e in capul tau, rezultatul stresului, atac de panica etc). Citeste despre autosugestie, pune-o în aplicare si vezi cum merge. Dacă tot persista verifica si un medic pentru liniștea ta. Iar daca medicul va spune ca esti perfect sănătoasă și nu ai nimic, dar totusi tu resimți acele noduri si stari, du-te la psihiatru (Nu esti nebuna, doar ca ei sunt specialiști, stiu intr-o oarecare masura cum functioneaza mintea umană si iti pot prescrie ceva "calmante" nu cred ca e termenul potrivit care sa te faca sa uiti de chestiile astea sau poate pur si simplu te vor ajuta doar din sfaturile date), nu recomand psihologii, aia sunt niste martalogi care-ti asculta cu o adâncă durere-n **** necazurile tale, după care se prefac ca le pasa, iti dau "niste sfaturi" si ti-au luat banii.
anonim_4396 întreabă: