| StevieGerrard a întrebat:

Salutare. de vreo saptamana mi-a iesit un hemoroid.l-am dat cu unguent si s-a vindecat in mare (nu ma mai doare si s-a micit, insa nu a disparut), iar in schimb sangereaza. stie cineva vreun unguent sau ceva sa opreasca sangerarea? funda, mersi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da. Stiu un unguent maghiar care nu se gaseste nicaieri in alta parte. Este foarte bun. Costa in jur de 30 lei. Se numeste Reparon. Eu de 3 ani nu mai am probleme.
Uite: http://www.iriszplaza.hu/reparon-kenocs-4387
Daca te hotarasti da-mi un mesj pe privat cu adresa ta si ti-l trimit.
1460 Ft (aproximativ- depinde de unde-l cumperi) face cam 25 lei cu transport cu tot poti ajunge la circa 30 maxim 35 lei.

| AnnielaIoana a răspuns:

Parerea mea este c-ar trebui sa mergi urgent la medic. Evita sa administrezi supozitoare pana nu vei consulta un medic.