| Mariobmb a întrebat:

Salutare, de vreo săptămână nu simt partea exterioara a piciorului drept, gen pe la degetul mic cu talpa. O simt amorțită și nu știu de ce. Am fost la ștrand și m-am lovit la picior gen la osul acela de la degetul mare din talpa. Acum nu știu dacă sa fie de la aia. Mulțumesc cu respect!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" Mariobmb : nu simt partea exterioara a Ciprului drept... gen la osul acele de la degetul mare din talpa"

ce ești tu?

| Caro34 a răspuns:

Mergi la medic pentru o radiografie; pot fi afectati nervii sau poate fi rupt. Ai dureri, e rană, e umflat locul? Ce rost are să aștepți de vreme ce nimeni nu poate vedea oasele, nervii etc. decât un aparat specializat pentru asta? Numai bine!

| IarsiIar a răspuns:

Nici cu autocorectorul nu stiti sa scrieti corect?
Ce te doare pe tine in Cipru?

| 12345600 a răspuns:

Eu îți zic să mergi la un medic, dacă ne întrebi pe noi, nu știm, dar un medic e expert în asta.