Din cauza ca fumezi, e unul din efectele secundare ale fumatului. Indiferent daca e vorba de fumat narghilea sau de alt tip de fumat.
Ar fi cazul sa te opresti cat mai poti. Pentru ca fumatul poate da si dependenta.
Aburul acela este foarte dens, si de regula nu se trage in plamani acesta, fiindca incepe sa-ti fie greata, daca stii sa, cum zic adolscentii :"pufai", adica sa nu tragi acest abur in plamani, nu o sa mai acest simptom
Iti poate fi rau, din orice motiv. Nu iti plac aromele? Ai incercat aceeasi aroma? Ai fumat narghilele cu arome diferite si tot ti-a fost rau?
Oricum ti se poate face rau, pentru ca nu este obisnuit organismul. sau aroma aceea nu iti face bine. Sau pur si simplu nu iti face bine narghileaua. Poate fi si ca de unde fumezi tu narghilea, sa aiba tutun.
Ai grija!
Probabil nu fumezi de mult timp. fumul pe care il tragi in tine te afecteaza pentru ca organismul tau nu este obisnuit cu noile substante. odihnestete iar cand te vei trezii te vei simtii ca nou. P.S: Daca continui sa fumezi starile acestea de greata vor continua si ele pana ce organismul va accepta substantele. Iti recomand totusi sa renunti la acest viciu.
N-o sa-ti mai zic deja ca e nociv sa fumezi,cred ca fiecare fumator stie la ce se supune,inclusiv eu Esti incepator si nu esti obisnuit cu fumul. Fumul de la narghilea este mult mai dens ca cel de tigare,asta e clar. Daca vrei sa devi un fumator, ar fi cazul sa iti iei o tigare, s-o fumezi, sa ametesti, si sa continui asa pana n-o sa mai simti nimic.In caz ca nu vrei sa devi un fumator,nu mai merge la narghilea, sau, cel putin, nu mai trage atat, pentru ca n-o sa-ti treaca starile alea fara "antrenament".
Lasate ma de fumat e ca un drog sau asa ceva aveam si eu un verisor care facea asta si gata el are 16 anidaca tu ai mai mult ar trebui sa fi destul de puternic sa te lasi.iti urez noroc funda?
Poate eşti fumător începător.Ca şi trabucul narghileaua nu se trage-n plămâni, de aceia ai greţuri.Bine ar fi să ta opreşti la timp să nu devii dependent.
Asa patesc si eu cand fumez des, cu toate ca o narghilea nu contine substantele nocive din o tigara e totusi daunatoare...
Daca vrei sa nu iti mai fie rau dupa ce fumezi narghilea, scurteaza intrevalul de timp dintre ele, eu personal nu am mai fumat de vreun an, cred ca daca as fuma iarasi mi-ar fi la fel de rau...
dobrin1019 întreabă: