Logic ar fi să-ți vină cam după 3-4 săptămâni. Asta dacă e regulat. Și să nu te panichezi dacă întârzie până în 2-3 săpt. se întâmplă des, mai ales la început. În schimb dacă trece cam o lună, indicat ar fi să te duci la un ginecolog și stai calmă, nu o să te consulte ca pe femei, o să te întrebe doar despre ciclul tău (când ți-a venit ultima oară, cât sânge ți-a curs, dacă e regulat etc.). Dacă nu vrei la ginecolog și e abia prima oară când îți vine întârzierea poate fi chiar un stop al ciclului. Am întâlnit persoane care au avut ciclu o dată sau de două ori, după care li s-a oprit și le-a venit mult mai târziu. Asta nu e grav, deci stai calmă.
Bine ar fi să-ți faci un carnețel în care să-ți notezi data zilei în care îți vine ciclul, și cea în care ar trebui să-ți vină următoarea dată. Astfel nu te vei încurca și vei știi dacă ai probleme sau nu.
In general, femeile au cicluri menstruale de 28 de zile, asa ca ar trebui ca a doua emnstruatie sa vina cam pe 18 iulie. Dar e posibil sa intarzie, sa vina mai devreme sau sa nu vina deloc (si sa apara peste cateva luni).
La inceput ciclul vine la 2. 3 luni, cand se stabilizeaza ar trebui sa vina cam la 28-29 zile
Salut! Nu neaparat, nu ai de unde sa stii cand o sa iti vina. La inceput nu e regulat sau cum ai zis si tu se poate intampla sa nici nu vina si mie mi s`a intamplat la inceput de nu a venit o luna. De abia dupa un timp, un an sau 2 se regleaza. Ar fi bine sa iti notezi data cand iti vine ca sa vezi cand incepe sa se regleze.
Pai este posibil sa nu iti vina chiar pe 20. De obicei dureaza cam 2 ani ca sa ai un ciclu regulat. Mie prima oara mi-a venit pe 19 iar urmatoarea luna nu am mai avut
Sper ca te-am ajutat!
Da se poate sa nu iti vina in fiecare luna la inceput pana se regleaza.Asa ca nu te ingrijora daca nu vine 2 luni.Si nu stiu daca vine chiar la fix in 20 luna viitoare depinde si niciodata nu prea vine in aceeasi zi.in jur de 20 s-ar putea.
Daca e regulat va veni peste 21-28 de zile daca nu poti astepta pana si 6 luni!