Nici o sansa! Nu mai manca pe partea aia de gura!
Asa am patit si eu si dentistul a zis ca trebuie sa astept pana maseaua creste definitiv, ca atunci nu o sa mai musc de "carne".
Altceva ce ar putea sa-ti faca? Sa-ti taie gingia in exces? Nu cred!
Eruptiile maselelor de minte sunt foarte dureroase,si pentru ca suntem cat de cat mai mari si ne dam seama de unde vine durerea.
Dar si la copii mici, cand le cresc dintii este aceiasi durere.Doar ca ei plang doar.
Parca azi dimineata cand m-am trezit s-a umflat mai mult, parca...asa mi se pare, dar in oglinda cand ma uit, nu vad nici o diferenta! Ce sa zic, mai stau vreo 2-3 zile maxim,si ma duc la doctor,am si vb cu dentistul meu si mi-a zis ca trebuie sa taie "carnea" aia sau bucata aia de gingie ca sa ii dea voie maselei sa iasa cum trebuie si fara dureri! Maseaua asta a mea,a inceput sa creasca de ceva vreme, luni de zile chiar, si acum ca si atunci, se vede jumatate de gingie, si anume ea e iesita 90% dar e acoperita de gingie! Sa fie a naibii, ca nu o mai sufar! Multumesc de raspuns!
Ia calmante si atata tot. Du-te cat mai curand la stomatolog pentru radiografie si consult.
User252426 întreabă: