| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare! E adevarat ca daca vreau sa imi fac un detartraj o se se carieze mai greu dintii?
Eu vreau azi sa imi incep lucrarea la dinti!
Am cam 8-9 dinti de făcut de toti care implică un dinte e dus de tot si vreau sa il scoata si si îl înlocuiesc si imi pune 2 si e 200 lei unul, restul dintilor merg salvati si sunt cariute mici, medii si mari, merge sa imi fac detartraj?
Oare o sa ma ia toata lucrarea mai mult de 20-25 de milioane? Eu ma duc la acelasi dentint la care a fost si mama, ea a avut 14 dinti de pus si i-a luat cam 37milioane cu tot cu scos, tratat si pus!
Dentistul ala e tânăr are în jur de 30 de ani nu stiu sigur, adică are terminata facultate de vreo 5-7 ani,c ând îi făcea mamei dinții era angajat, iar acum si-a deschis cabinetul lui!
Si alta chestie!
Cand eram minor m-am dus la dentist pe gratis, era alt dentist, mi-a pus plombe dar au căzut peste câteva săptămâni la școală în timp ce mâncam viva. Oare nu a vrut sa isi dădea interesul pentru ca era pe gratis?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| anonimg a răspuns:

Cum nu cunoști dentiști buni și ieftini din localitatea ta, și nici nu ai pe cine să întrebi, în locul tău aș intra în cabinetele mai multor medici stomatologi unde i-aș întreba ce prețuri au legate de problemele pe care le am.

Era bine să îți spui localitatea, în cazul că cineva ți-ar recomanda (chiar și în mesaj privat) un cabinet stomatologic și bun și ieftin.

| skl95 a răspuns:

Detratrajul nu e scump, eu m-am facut la toti dintii si m-a ajuns vreo 250 sau 300 lei. Iar faza cu plombele cazute la dentistul gratis e posibil sa fii cazut din cauza lipsei lui de interes sau poate materialele lui sunt proaste.

| nyoentox2002 explică (pentru skl95):

La mine merge gen dupa ce imi fac toti dintii sa imi faca detaltrajul ca ultima etapa?

| skl95 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Da,asa procedez si eu.