anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare!
E cineva pe TPU care se spala pe dinti dupa fiecare masa? sau eu sunt singurul...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Păi daca este adevarat ce spui, tu nu mananci decat o data pe zi, dimineata?tongue

| Ea12345 a răspuns:

Eu doar dimineata. Trebuie sa recunosc, sunt o lenesa.

| Matt24 a răspuns:

Nu cred ca esti singur, desi eu nu ma spal chiar dupa fiecare masa, spre rusinea mea.Respectul meu pentru ce faci.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Chiar dupa fiecare masa, nu ma spal!
Ma spal de cel putin 2 ori pe zi.
Si mestec guma Orbit.
Te pup!

| LordCroft a răspuns:

Prietene toti ne spalam pe dinti da tu cred ca te speli si pe creier laughing

| Cris06 a răspuns:

Da, eu ma spal de 3 ori pe zi pe dinti, dupa fiecare masa. Poti fi mandru de tine, este un obicei sanatos si in ceva timp (daca nu ai deja, nu te simti jignit) vei avea un zambet superb.

| Ellie01 a răspuns:

Am citit undeva ca nu e indicat sa te speli pe dinti imediat dupa masa, ci trebuie sa astepti macar 30 de minute, deoarece periuta deterioreaza smaltul.
Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, eu am vrut sa-ti dau un sfat prietenesc.
Uite si un articol referitor la ce ti-am spus:http://www.ziare.com/articole/spalat+dinti+dupa+masa

| alin1111111111111 a răspuns (pentru Ellie01):

Da e adevarat! dar 10 minute este suficient...

| Peleus a răspuns:

Asta inseamna ca eu ar trebui sa ma spal de 5-6 ori pe zi...cel putin 2 ori pe zi este ok.

Întrebări similare