| Leodelakuweit1337 a întrebat:

Salutare, eu fac sala vreau sa ma definesc si de obicei am un deficit caloric format din -200 calorii dar imi e foame incontinu si nu ma infometez, cel putin de doua ori pe săptămâna scap in mâncare si mănânc peste 3 mii de calorii pe lângă cele de menținere in total pot sa ma duc si 5000 de calorii, ce pot face sa nu imi mai fie foame mănânc peste 150g de proteina pe zi, 150g de carbohidrați si nu pot sa creez senzația de sațietate niciodată. si muncesc degeaba toată săptămâna si poate chiar ma ingras ce pot face sa rămân mereu la 2000 de calorii pe zi si sa nu imi fie foame?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acest mod hulpav de a manca nu va duce la slabire ci la ingrasare, deoarece iti infomotezi corpul si cum scapi manaci triplu, luand in greuatte imediat.
Totul este gresit in ceea ce faci!

Renunta la dieta din capusorul tau si elimina total din hrana ta urmatorele: carbohidratii, dulciuri, sucurile, cerealele si alcoolul. fa sport 30-60 minute pe zi si amanca pe saturate salte sau legume cu carne de pui, curcan sau peste, fara sa te infometezi.

| kalasnicov22 a răspuns:

Fara vointa nu vei face nimic nici cu slabitul si nici cu viata ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e deficiul caloric sa nu îți saturi organismul

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Normal, pentru ca tu stii foarte bine ca te infometezi.
Ai nevoie de cel putin 21 de zile sa creezi noi obiceiuri.
Daca dieta pe care ai adoptat-o nu iti tine de foame, mai umbla la ea. Adauga fructe, legume.
Cand simti nevoia sa rontai ceva, sa ai la indemana rondele de orez expandat. Pop-corn iarasi umple stomacul.
Insa dilatarea stomacului nu e ok. Mai bine bei apa.