| DeikrAndrei a întrebat:

Salutare. Eu fumez de 1 an jumate, dar de ceva timp vapez, adica fumez tigara electronica. Am in lichid doar 3 mg de nicotina, pentru ca e lung inhale, iar maine merg cu maica-mea sa fac analize generale ( sange si urina ). Azi am fumat o tigara ( pe la ora 21 ) dupa muult timp de cand nu am mai fumat. Maine la 10 o sa-mi ia sangele. Iese ceva la analize?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| KanameKuran a răspuns:

Salut, nicotina apare in sange indiferent daca este de la tigara, vapori sau absorbita prin piele (plasturi).
Singura diferenta este cat de multa este absorbita/inhalata.

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Nu iese nimic pentru ca aia in laborator nu iti fac analize pentru a descoperi daca fumezi tu s-au nu, ci pentru a vedea colesterolul, fierul smd...
Si cu urina tot l-a fel.
Asa ca nu te omotiona, nu afla mama? rolling on the floor

| RTDRomania a răspuns:

Normal nu ar avea de ce sa iasa, am prieten care fumeaza de 5 ani si nici la radiografie nu i-a iesit ca ar avea plamani de fumator...