| Raymiiiii a întrebat:

Fac exercitii acasa cu 2 gantere de 3 kg fiecare- le tin in maini si tin mainile intinse in jos spre varfurile picioarelor si le ridic inspre exterior [ca o pasare zburand])Acest exercitiu imi poate incetini cresterea?(Am 14 ani si 1.75). Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ZuZu_5648 a răspuns:

Hey! tatal meu este doctor la spital! poti face exercitii linistit dar dupa 1, 80m!
Se poate sa iti incetineasca si cresterea dar mai bine stai in ca un an! pana faci 1, 80 m inaltime si apoi o sa poti face linistit

3 răspunsuri:
| vladviorel a răspuns:

Logic! la varsta ta ar trebui sa te axezi pe rezistenta cu timpul la exercitii

| RS4 a răspuns:

Nu prea iti poate incetini cresterea! in primul rand greutatile sunt mici si nu faci presa sau ridici haltera deasupra capului! ce faci tu e gimnastica! bafta!

| Jockerasu a răspuns:

Tias sugera sa incerci astea la 18 ani ca asa am facut si eu cand eram de varsta ta si acum am tot 1 80 fundita? plss