| mb1996b a întrebat:

Salutare fetelor!
Stie cineva cum si cand se ia Yasmin dupa ce am luat Duphaston 5zile a cate 2 pastile la indicatia medicului ginecolog (pentru ciclu neregulat )?
Mentionez ca au trecut 9 zile de cand am terminat de luat Duphaston si nu mi-a venit inca menstruatia...

Dupa Duphaston medicul mi-a zis sa iau Yasmin, dar nu imi amintesc cand trebuie sa incep sa il iau?!

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din prima zi in care va aparea sangerarea. Daca sangerarea nu apare in decurs de 14 zile de la terminarea Duphastonului trebuie sa te prezinti la medic

Răspuns utilizator avertizat
| anamariarot a răspuns:

Anticoncepționalele trebuie să le începi din prima zi de menstruație, luându-le zilnic la aceeași oră. După ce ai terminat tableta, faci pauză 7 zile și reîncepi.
Duphaston de obicei are rezultate rapide. Mergi și discută cu medicul, nu începe să iei contraceptivele. Ai neapărat nevoie de opinia lui