| Ivanciuc_Razvan_1999 a întrebat:

Salutare grup, am 18 ani, 1 metru si 77 si cam am o problema, cel putin asa cred...
Sunt un tip slab, dar totusi am incheietura si degetele prea mici si subtiri (prea prea) si as vrea sa va intreb daca as putea fixa asta cumva.
Am incercat si cu flexor si anumite exercitii, dar nu prea am vazut rezultate.
Ceva sfaturi sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Met a răspuns:

Incearca sa te ingrasi mancanca mai mult pana te saturi si daca poti du-te la sala ca sa poti pune muschi in loc de grasime, deasemnea poti lua proteine

Răspuns utilizator avertizat
| VelaJohnny a răspuns:

Problema ta nu e o problema. Fiecare om in parte are particularitatile sale genetice. Genele tale dicteaza organismului sa arate asa cum il descrii, la fel cum genele mele imi dicteaza sa am 1, 74 si un pic de burta. La fel, degete mici la maini, dar lungi la picioare, incheieturile subtiri si anumiti muschi nu mi se dezvolta mai deloc, nici la forta nici la fizic gen antebratele. Nu ai ce sa faci decat operatii estetice, care costa mult si crede-ma, nu merita. Rezonabil ar fi sa continui cu exercitiile fizice, eventual stretching, sa iti intaresti muschii si sa iti faci incheieturile mai fexibile si rezistente, dar sa iti lungesti sau ingrosezi oasele si tendoanele, nu exista solutii decat o mutatie genetica sau operatii. La fel sta treaba si cu reclamele despre marirea penisului cu pastile...nu iti schimba ADN-ul niste pastile, eventual expunerea la radiatii. Deci stai linistit, invata-ti limitele si obisnuieste-te cu ele. Succes!

| Ineys a răspuns:

Asta e constructia ta.
Daca vrei sa faci ceva calumea te apuci de sala si pui niste muschi pe tine. Un flexor nu face minuni, dar cateva ore la sala zilnic vor face.