Ai si vedea. Chiar vrei sa descriu ce se intampla in cazul unui avort spontan?
Fiindca testele au fost depozitate in conditii diferite, erau produse de firme diferite, erau mai vechi sau mai noi. NU exista nici o interpretare a intensitatii culorii liniurtei, faptul ca e mai palida sau mai colorata nu inseamna absolut nimic (tine de test, nu de sarcina)
Pentru a te lamuri cat mai bine si in modul cel mai corect, m-ai bine ai merge sa ti se faca o consultatie ginecologica completa la o clinica specializata decat sa tot apelezi la aceste teste al caror rezultate pot fi interpretate.
Am fost si medicul mi-a zis ca daca avea sa se opreasca din evolutie, avea sa pierd sarcina.Dar eco am facut, si deja peste un timp mai pot face.
Tu nu ai explicat in mod clar ce doresti sa afli? Daca esti insarcinata? Nu esti suficient de explicita in intrebarile si raspunsurile tale.
Mi se pare ca ceva nu mai merge, ori s-a oprit din evolutie, de ce testele araba ba clar, ba abia se vede?
Ai inteles gresit. Testul indica doar existenta sau absenta hormonului de sarcina. Testele nu pot prezenta evolutia unei sarcini. Orice oprire din evolutie a unei sarcini se soldeaza instantaneu printrun avort spontan.Doar la ecograf se poate vedea evolutia unei sarcini.
Nu stiu de ce mai faci testele astea. Testul depinde de productia de hormoni a corpului tau. Pot exista variatii. Nu asa urmaresti sarcina.
Nu poti pierde sarcina fara sa fie cat se poate de evident.
Cum crezi, daca ar fi ceva in neregula as simti ceva?
Nu,mersi
Asa credeam si eu
Stai linistita pana la urmatoarea ecografie, nu ai nici o problema. Nu te stressa degeaba, nu ii face bine lui bebe.
Multumesc pentru fundita!
Si tie mersi pentru sustinere.Esti bravo.
Ai si vedea. Chiar vrei sa descriu ce se intampla in cazul unui avort spontan?
Cu sotul desigur.