| Banari_Caterina_1992 a întrebat:

Salutare.ieri facusem un test si abia se vedea a doua liniuta, iar azi dimineata am facut alt test si se vede mai bine culoarea de pe test, exact ca cele trei facute in primele saptamini.Mentionez ca as avea cam 7 saptamini de sarcina. Poate cineva sa ma lamureasca de ce s-au schimbat culorile pe test?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Ai si vedea. Chiar vrei sa descriu ce se intampla in cazul unui avort spontan?

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca testele au fost depozitate in conditii diferite, erau produse de firme diferite, erau mai vechi sau mai noi. NU exista nici o interpretare a intensitatii culorii liniurtei, faptul ca e mai palida sau mai colorata nu inseamna absolut nimic (tine de test, nu de sarcina)

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a te lamuri cat mai bine si in modul cel mai corect, m-ai bine ai merge sa ti se faca o consultatie ginecologica completa la o clinica specializata decat sa tot apelezi la aceste teste al caror rezultate pot fi interpretate.

| Banari_Caterina_1992 explică (pentru corbulalbrosu):

Am fost si medicul mi-a zis ca daca avea sa se opreasca din evolutie, avea sa pierd sarcina.Dar eco am facut, si deja peste un timp mai pot face.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Banari_Caterina_1992):

Tu nu ai explicat in mod clar ce doresti sa afli? Daca esti insarcinata? Nu esti suficient de explicita in intrebarile si raspunsurile tale.

| Banari_Caterina_1992 explică (pentru corbulalbrosu):

Mi se pare ca ceva nu mai merge, ori s-a oprit din evolutie, de ce testele araba ba clar, ba abia se vede?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Banari_Caterina_1992):

Ai inteles gresit. Testul indica doar existenta sau absenta hormonului de sarcina. Testele nu pot prezenta evolutia unei sarcini. Orice oprire din evolutie a unei sarcini se soldeaza instantaneu printrun avort spontan.Doar la ecograf se poate vedea evolutia unei sarcini.

| SkyPilot a răspuns:

Nu stiu de ce mai faci testele astea. Testul depinde de productia de hormoni a corpului tau. Pot exista variatii. Nu asa urmaresti sarcina.
Nu poti pierde sarcina fara sa fie cat se poate de evident.

| Banari_Caterina_1992 explică (pentru SkyPilot):

Cum crezi, daca ar fi ceva in neregula as simti ceva?

Nu,mersi

| SkyPilot a răspuns (pentru Banari_Caterina_1992):

Asa credeam si eu happy
Stai linistita pana la urmatoarea ecografie, nu ai nici o problema. Nu te stressa degeaba, nu ii face bine lui bebe.
Multumesc pentru fundita!

Si tie mersi pentru sustinere.Esti bravo.

| SkyPilot a răspuns (pentru Banari_Caterina_1992):

Ai si vedea. Chiar vrei sa descriu ce se intampla in cazul unui avort spontan?