Alimentatia ta trebuie sa includa multe lichide. Nu ma refer sa bei numai apa ci supe, ciorbe, mai ales in aceasta perioada, cu temperaturi ridicate. Ce spui tu seamana a constipatie.
Ai fost constipat. Ia niste laxative preventiv, sau manânca fructe uscate, că au același potențial. Prune uscate, caise uscate, etc. Încearcă să manânci verzituri, și supe, ciorbe, lichide ca sa mai fluidizeze "scaunul".
Du-te urgent la doctor! Fă și analize să vezi dacă ai alergie la ceva(așa mi s-a întâmplat mie).
Cel mai indicat lucru dacă nu ai asigurare medicala este sa suni la medicul de familie pe care îl ai în România sau un asistent/doctor cunoscut.
Probabil sa ai și hemoroizi, sau o constipație mai severa.
Daca totuși nu ai cum sa dai de un doctor sau măcar un asistent du te la farmacie și spune problema acolo sigur doamnele sau domnii îți vor recomanda un medicament bun, nu uita și de clisma dacă nu reușești cu medicamente sau cu fructe (prunele știu ca funcționează). Clisma o poți face tu acasă, iti dai comanda de pe net.
Elimina pentru o perioada sucurile acidulate, încearcă sa bei doar natural și apa cu înghițituri mici și dese, și tine o pe supe și ciorbe, pentru ca din ce ai scris tu e destul de grava constipația, nu uita de laxative.
Dacă după toate acestea încă te forțezi e foarte probabil sa ai hemoroizi și trebuie sa consulți medicul deoarece se elimina prin operație, nu știu sa se elimine medicamentos însă te poți interesa online sau la farmacie.
Ai grija de tine!