anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi poate spune va rog ce conține vaccinul Covid de la Pfizer? Are cumva în componenta și fracțiuni din sânge?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| h379m3973423 a răspuns:

Salut,
Conține cod genetic(ARN) de virus făcând corpul să creadă că este atacat de acest virus și răspunde atacului producând anticorpi(sperăm că și celule T).
Și nu, nu are sânge. :-j

...ie-1405314

| Feyenooord666666 a răspuns:

Nici eu nu stiu ce continewinking

| Bluestar15 a răspuns:

Despre fractiuni de sange nu stiu, dar vaccinurile au numeroase componente care pot genera efecte adverse neplacute.Inainte sa ne facem un vaccin e bine sa verificam efectele adverse si sa evaluam beneficiile si totodata riscurile pentru fiecare persoana in parte (vaccinarea in masa e o aberatie). Daca beneficiile sunt mai mari decat riscurile e una, dar daca riscurile sunt mai mari decat beneficiile e clar...