| ConradBarbarul1111 a întrebat:

Salutare!

In 2012, maica-mea, dupa ce a intins niste haine pe balcon, a constatat ca i-a crescut o umflatura pe spate.

Ducandu-se la medic, acesta i-a dat trimitere spre Spitalul Judetean.

Acolo, la spital, un doctor a pipăit-o puțin pe spate și i-a zis că este un lipom de grăsime.

In mod normal, lipomul nu trebuie sa doară, însă ei pe lângă că îi era incomod să doarmă, a inceput să o doară.

Anul acesta, acum 1 săptămână, a fost la operație. Și-a extirpat lipomul, care s-a dovedit a nu fi lipom.

Pe documentul primit scrie că e o

"Formatiune Tumorala Subcutanta Torace Posterior"

Peste 21 de zile primeste analizele de la biopsie.

Ideea este ca dupa 4 zile de la operatie, ea venind acasa in ziua a 2-a, a observat, azi 24 martie 2018 că i s-a umflat piciorul stâng.

Întrebarea mea este de ce s-a întâmplat acest lucru. Mulțumesc de răspuns!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Deocamdata nu s-a dovedit ca nu e lipom, pana nu va primi rezultatul histopatologic. Exista niste tipuri speciale de lipoame care dor (angiolipomul, de exemplu).
Nu stiu de ce i s-a umflat piciorul, nici cat de rau este, dar cel mai probabil nu are legatura cu operatia. Ar trebui vazuta de medicul ed familie luni, sa nu faca cumva o tromboflebita

1 răspuns:
| Penq a răspuns:

Nu sunt expert, dar vad ca ai nevoie de ajutor, doearece mai nimeni nu se reisca sa raspnuda la intrebarile astea... Tot ce iti pot zice eu este DAOR MAREREA MEA pe care nu trebuie sa o iei neaparat in considerare: 1 Mama ta poate avea o alergie sau cv... 2 „Infectia" inca nu a trecut. 3 ACUM ITI ZIC CEVA CARE NEAPARAT TREBUIE SA FACI: DUTE CU MAMA TA LA SPITAL, INTERESEAZA-TE SI NU MAI PIERDE TIMPUL PE UN SITE IN CARE NIMENI NU PREA ITI RASPUNDE LA INTREBARILE ASTEA. FIECARE SECUNDA CONTEAZA