| TnyBZ a întrebat:

In primul rand, am 17 ani.
Am si eu o problema. De vreo 2 ani, am o sputa care imi vine din nas, mi se scurge in gat, si trebuie sa o scuip neaparat. Asta o am absolut incontinuu, nici nu mai stiu cum sunt fara sa scuip 24/24, deja ma dispera chestia asta. Am fost la tot felul de doctori, am luat tot felul de tratamente, de la alergii pana la sinuzita si pana la chestii legate de gastro, am facut endoscopie, in afara de mucusul ala mult din nas spre gat, nu am nimic, dar nu mi-a trecut deloc, niciodata. Sputa e alba si foarte lipicioasa si groasa, nu are nimic galben, nu a avut niciodata urme de infectie sau firicele de sange. Cu chestia asta am ramas in urma unei raceli pe care am avut-o atunci, si m-a tinut cam o luna raceala aia. A mai patit cineva chestia asta? Ce poate fi? Cum pot rezolva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Poti rezolva vara sa alergi cat mai mult sa scoti si ultima urma de raceala din tine.