| VelaJohnny a întrebat:

Salutare happy In septembrie am cazut cu bicicleta, a fost o aterizare frumoasa, am pierdut controlul ghidonului, s-a intors de vreo 2 ori stanga-dreapta si am aterizat pe partea stanga, pe genunchiul stang, cu bica intre picioare. Sa nu mai vorbesc de faptul ca m-am tras pe jos vreo juma de metru de la impact si viteza, iarba si pamant in gura etc laughing
Bun am avut 3 zgarieturi tare nasoale, s-a facut puroi...era carnea deschisa pentru ca pielea din zona aceea s-a luat (nu stiu cum sa explic faptul ca am avut 3 zgarieturi mari din aterizarea aia, trebuia sa am una thinking ) in fine, s-a vinecat intr-un fel, a cazut acea zgaiba, totul fain frumos...dar in alt fel nu, e pielea din zona aceea rosie spre mov, si ma doare cand apas violent, mai devreme m-am ridicat de jos, stand pe genunchiul stang si m-a durut thinking e grav sau imi trece? Sper ca nu s-au complicat lucrurile. Tin sa precizez ca nu e osul devina, ci pielea sau ma rog, carnea (ce o fi), la os n-am treaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| llg a răspuns:

Ai facut radiografie/ct ca sa vezi daca oasele sunt ok? Le poti avea fisurate. Daca nu, nu mai trage singur concluzie. Daca oasele sunt ok, e posibil sa fie un hematom care probabil o sa dispara dupa un timp. Du-te sa iti faci o radiografie!

| VelaJohnny explică (pentru llg):

Nu, chiar n-am nimic la os, e la nivelul pielii tot. Posibil sa fie hematom, legat de el, imi mai poti da detalii? happy

Sper sa nu fie nevoie de acupunctura ca sa iasa sangele ala sau o alta interventie care consta in a face gauri in piele laughing

| llg a răspuns (pentru VelaJohnny):

Nu... stai linistit... in principiu dispare de la sine. Dar o sa dureze ceva timp. Nasol cu medicii asta, nu? laughing)

sad te fac sa te simti victima uneori laughing
d-apai mersi ca m-ai lamurit, in sfarsit n-o sa mai aibe mama cu ce sa ma sperie, cu dermatolog si medici de familie laughing

| llg a răspuns (pentru VelaJohnny):

Ce ai mai facut de atunci? Ti a trecut? Ti a fost mai rau?

S-a mai inrozit zona, inainte era mai inchisa la culoare...

6 răspunsuri: