| M1hai a întrebat:

Salutare Internatiune, am si eu o problema, deci fac abdomene dar am un pic de grasime pe burta cum as putea scapa de ea happy
Fara diete... ceva mai concret happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Biuka a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie.
Deci, eu iti recomand asa:
Noaptea..cand dormi sa iti infasuri burtica in folie de-aia transparenta. si sa ai pijamale pe tine(preerabil de-alea lungi) ca sa transpiri. happy
Eu asa fac si dupa aproape 2 saptamani deja se simte diferenta.
Fa asta in fiecare noapte si n-o sa-ti para rau.
Un sul de-ala e cam 3 lei.winking
Bafta! big grin

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Tot abdomene dar nu repede. Încearcă să le faci lent de tot. ai să observi că nu poți face mai mult de 5-6 la început.

| M1hai explică:

Va multumesc frumos de sfaturi happy

| facepalmlol a răspuns:

Trebuie sa faci in continuare abdomene.Rezultatele nu se vad chiar asa de repede; dar daca vrei intr-adevar sa scapi de toata grasimea trebuie sa mai reduci si din fainoase, dulciuri si prajeli.Mananca cat mai natural.

| Epigonul a răspuns:

Pentru astfel de probleme cele mai bune exercitii sunt cele de tip cardio,cum ar fi alergatul,ori afară,ori undeva pe bandă sau bicicletă dacă ai posibilitatea de a intra intr-o sală.Cât despre abdomene,ca să ajungi intr-un sfârșit să scapi de burta,trebuie să le faci in număr mare.Dar bineînteles,toate astea le faci degeaba dacă nu te limitezi si la o dietă cât de cât mai sănătoasă,care include multe fructe,legume si lichide,apă de preferat. Dacă intentionezi sa ieși la alergat,poți de asemenea sa aplici metoda lui Biuka, iti infășori burta in acea folie, te imbraci mai gros și îi dai bătaie, ai să vezi că vei transpira ca un porc, cum s-ar zice.Bafta!

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Prin abdomene arzi grasimile foarte repede iar grasimea v-a disparea treptat. Daca te-ai apucat tinete si incearca sa faci abdomenele cu un tricou pe tine pentru a transpira mai mult si a arde mai repede grasimile. Bafta

| Sethon a răspuns:

Io zic sa ramai tot la abdomene dar intereseaza-te mai bine cas mai multe feluri de abdomene... pentru cei inferiori, superiori etc arunca o privire pe aici http://ro.scribd.com/doc/85319602/100-exercitii-de-culturism