| sonia1258 a întrebat:

Salutare! Intrebare pentru femei, a intrerupt cineva brusc blisterul de anticoceptionale? Le iau prima oara, deja 17 zile, mi s-au inceput niste dureri de stomac, de burta, diaree, deja de o saptamana, am dat analize si mi-a aratat colesterol cu risc usor crescut si proteina c reactiva marita(17 mg/L), ginecologul mi-a zis ca sa las anticoceptionalele si ca ele nu ar fi o cauza acestor dereglari si sa caut problema(cu toate ca eu cred ca ele au fost problema). Maine deja am programare la gastrolog, dar intrebarea mea e ce urmeaza daca intrerup asa brusc anticoceptionalele(Yaz)? Si poate proteina c reactiva sa fie marita din cauza crampelor si diareei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Anticoncepționale nu au treabă cu bolile de stomac, nu afectează cu nimic, sunt doar niște hormoni sintetici care nu provoacă reacții adverse în niciun caz diaree și dureri de stomac, astea sunt de la altceva. Dacă le întrerupi nu se întâmplă nimic, vei avea o sângerare din cauză ca le vei întrerupe, și atât nu vei mai fi protejată de sarcină

| Cipi1212 a răspuns:

Pentru unele femei anticoncepționale sunt periculoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

17 nu este nimic, serios. Poate fi atât şi de la o măsea inflamată.

Poți renunța la Anticoncepționale fără nicio consecință.

Răspuns utilizator avertizat