| bogdanrvd a întrebat:

Salutare, intrebarea mea este urmatoarea:
Azi dimineata am fost la stomatolog si mi-a facut o extractie de masea. Totul a decurs foarte bine dar de atunci imi sangereaza locul unde era maseaua.
Este ceva normal sau au aparut ceva complicatii?thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Probabil ca te-ai grabit sa scoti pansamentul de acolo, daca nu se opreste du-te la urgenta poate ai tu ceva probleme cu coagularea sangelui.Sunt oameni predispusi la hemoragii.Sanatate!

| FallenRichard a răspuns:

In mod normal sangerarea trebuia sa se opreasca in cel mult 15 min,dar poate atingi cu limba,incearca sa eviti locul,in caz ca nu se coaguleaza intoarce-te la medic si eventual o analiza a sangelui, posibil numarul de trombocite sa fie scazut, normal e intre 150 000-300 000/mm cubi.Insanatosire rapda si placuta!

| Geomik a răspuns:

Intoarcete la stomatolog si intreaba-l!