| ingerashhhh a întrebat:

Salutare,intrebarea petnru cei ce au avut extractie de masea, ce ati facut mai departe? Ati apelat la implant sau altceva? Daca aveti implant nu au aparut carera alergii de la metal? Va multumesc pentru timpul acordat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Un prieten a apelat și știu că a stat cam 8 luni cu recuperarea destul de dureros...

| emag a răspuns:

Si eu am probleme cu maselele, am o durere de nedescris, debea astept sa se desumfle apcesul ca sa pot merge la dentist sa o scot, am intrebat diferite persoane cum e cu implanturile pentru ca o sa am nevoie, niciuna din persoanele pe care le-am intrebat nu au avut alergii sau chestii de genu, au zis ca nu au nicio problema cu ele si mi-au recomandat sa-mi pun, poti sa mai intrebi si tu cunoscuti sau sa discuti cu un dentist, ramane la latitudinea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| luisanamy a răspuns:

Inca nu am implanturi... urmeaza cand voi avea resurse. In general nu cred ca exista rostul unei alergii.

| andrew2008 a răspuns:

Salutare! Pai hai sa o luam cu inceputul! Depinde care din masele ai extras si daca ti-a iesit maseaua de minte! Conteaza foarte mult asta! Daca nu ti-a iesit maseaua de minte e bine sa mai astepti pana va iesi pentru ca in cazul unui implant risti sa dai banii aiurea.