| iosubianca a întrebat:

Salutare,
La ce medic ar trebui sa ma prezint pentru diverse probleme precum : multiple ticuri nervoase, stari emotionale puternice precum senzatia de tristete si nevoia de a plange chiar daca nu exista un motiv anume, sau bucurie intensa chiar daca, la fel nu exista un motiv anume, trecerea de la o stare la alta. Pierderi de memorie, incapacitate de a ma concentra pe diverse sarcini... Si lista poate continua. Cineva a sugerat neurologia desi nu stiu daca este in regula

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Neurolog.

| ancaval a răspuns:

1. Psiholog.
2. Eventual la endocrinolog pentru analizele de hormoni, ei îți dau starea de bine sau tristețe, oboseala, concentrare zero, etc.

Sau vorbești cu medicul de familie. Vezi ce zice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La psihiatru și la psihoterapeut pentru ticuri nervoase, trecerea de la o stare la alta îmi suna a tulburare de personalitate bipolara în trecut aceasta boala se numea psihoza și chiar da în psihoza dacă e netratata posibil și depresie ticurile nervoase cred ca fac parte din TOC dacă le ai frecvent și zilnic
Deci la psihiatru mai întâi de toate. Sănătate multa îți doresc

| Donsavas a răspuns:

Psihiatrul se ocupa de bolile psiho-emotionale. Neurologul se ocupa strict de cele care pot fi sesizate la nivel organic-cerebral, cum sunt leziunile sau tumorile pe creier. Sfatul meu este sa discuți cu ambii specialiști.

| AdelinaC a răspuns:

Psihiatru

Întrebări similare