Nu conteaza daca ai folosit sau nu, mergi si citeste ce scrie pe acea pasta, daca scrie ca o poti folosi zilnic, ani dea rindul, atunci e in regula.
Orice pasta pusa la vinzare trebuie aprobata, nu merge asa si nu-i vorba de RO pentru ca pastele astea de dinti is facite de companii straine, cele mai multe, daca la aia is pusze la vinzare, atunc nu vad de ce n-ar fi bine.
Ce spun uni dentisti, foloseste pasta X sau Y, alea is povesti, adica relcama, dentistul respectiv face freclama, is se da de catre firma respectiva ceva materiale, sau mais tiu eu ce, iar el in schimb spune clientilor ca aia ar fi recoamandata
Uite eu am dentist, cand merg la el, dupa iti da o pasta de dinto, o periuta, puse intr-o sacosica, totu e ste reclama tu spui uite dentistu meu este bun, chiar daca asa este, vei gindi ca daca el iti da alea, atunci alea is cele mai bune
Dentistii nu au de unde sti ce pasta este mai buna, e si ala om, nu fac dentistii studii la pastele de dinti, sa fim seriosi, nici macar nu te intreaba pe tine ca client ce pasta folosesti sa isi faca asa o idee macar.
Astea ce spui tu cu carbune, e ca si sampoanele ale naturale la fel carbune, deti face cada neagra , adevara ca miros bine, dar efectul asupra ta e acelasi ca l; a orice alta pasta sau sampon.
Totul tine de reclama si de naivitatea oamenilor.Ca pasta de dinti mai bune ca Colgate nu cred ca is altele, este firma f veche, mare, chiar citeam ceva chestii despre ei ca voiau astia de la guvern sa nu stiu elimine si ei au facur scandal, cheltuise pentru nu stiu ce pasta f multi bani, timp, cercetare bla bla.
Ce conteaza mai mult, este sa te speli pe dinti, indiferent ce folosesti, apoi sa cureti dintii la dentist odata sau de 2 ori pe an, mai buna curatare ca la dentist nu face nici o pasta nici o alta substanta, crema sau ce se mai foloseste.
Iti cureti dintii la dentist macar opdata pe an, ala mai iti face si o radiografie, vede si daca apare ceva, verifica dantura, vede din timp si iti spune daca apar carii, fisuri etc.
Buna.Am folosit o perioada.Nu pot spune ca am observat o imbunatatire in ce priveste albirea, asa cum scriu toate articolele stupide de pe internet. Eu am preferat-o pentru efectul un pic abraziv.Depinde cat de des o folosesti.
Apoi, asteapta-te sa pateze chiuveta si sa mai petreci un pic timp curatand-o zilnic, ca sa nu arate la sfarsitul zilei de parca s-a spalat un monstru din mlastina acolo. Daca pasta de dinti are si argila sau uleiuri, fiind din aia mai scumpa, clar va pata chiuveta.
Pe termen lung, mi-a zis prietena mea care e medic dentist, ca nu e ok, folosita zilnic.Insa asa de cateva ori pe saptamana nu are nimic. Oricum cel mai bine e sa alternezi, sa folosesti 2 paste de dinti.
Am folosit una vreo luna-doua si apoi am trecut la altceva. Nu pot sa spun ca a patat ceva, dar nici ca e semnificativ mai buna decat altele. S-a rupt tubul cu mult inainte sa se termine pasta si zace pe undeva prin casa...
Bună! Nu cred că e nociva, mai ales daca nu o folosești tot timpul. Adică după ce ți s-a terminat nu îți mai iei tot cu cărbune. Daca te speli pe dinți ani la rând cu ea s-ar putea sa nu fie bine
Eu zic sa ceri sfatul dentistului tau inainte de a folosi ORICE pasta de dinti pentru ca fiecare pasta de dinti are "specificatiile personale".In functie de ce nevoi ai tu [albire(e indoielnica doar cu pasta de dinti), vindecare gingii, intarire smalt etc.] iti este recomandata o anumita pasta de dinti.
Asa cum nu tuturor ne trece durerea de cap dar putem avea tulburari gastrointestinale daca luam 1 aspirina, fix la fel este si cu pasta de dinti cu carbune activ: unora le albeste dintii folosind-o, altora le poate afecta smalțul (acesta poate sări cu totul, lăsând pulpa dentară expusă).
Dacă iti sare smaltul de pe dinți, aceștia rămân expuși pentru totdeauna, neexistând posibilitatea de a-l reface.
Inainte de a baga ceva in gura, intreaba-ti medicul sau sotul/sotia (dupa caz).
Cărbunele activat a câștigat popularitate în ultimii ani datorită proprietăților sale potențiale de albire a dinților. Cărbunele activat este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi impuritățile și petele, motiv pentru care este folosit în unele formulări de paste de dinți.
Susținătorii pastelor de dinți din cărbune activat susțin că pot ajuta la îndepărtarea petelor de suprafață și la albirea dinților. Cu toate acestea, există dovezi științifice limitate pentru a susține aceste afirmații. Unele studii sugerează că cărbunele activat poate avea efecte minime sau temporare de albire, în timp ce altele indică faptul că poate fi abraziv și potențial dăunător pentru smalțul dinților.
Este important să rețineți că pasta de dinți din cărbune activat nu poate conține fluor, care este un ingredient cheie în prevenirea deteriorării dinților și întărirea smalțului. Prin urmare, utilizarea pastelor de dinți din cărbune activat ca singur produs de îngrijire orală poate să nu ofere o protecție adecvată împotriva cavităților.
Dacă vă gândiți să utilizați pastă de dinți din cărbune activat, este recomandabil să consultați un dentist sau un profesionist în domeniul sănătății orale. Ei vă pot oferi sfaturi personalizate bazate pe sănătatea dentară și vă pot ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză. În plus, menținerea unei bune rutine de igienă orală, inclusiv periaj regulat, spălare și controale dentare, este esențială pentru a menține sănătatea orală indiferent de pasta de dinți pe care o alegeți să o utilizați.
Nu afecteaza cu nimic dintii, dar sa stii ca nub face miracole si nu este ceea ce te astepti. Am folosit foarte mult si sincer nu vad vreo schimbare atat de mare. Cred ca depinde si de produsul pe care il folosesti)