Bună! Îți recomand să faci o deparazitare energetică. Totul este energie și, sunt entități ce se folosesc de energia noastră fără ca noi să știm.
Nici o sansa de paralizie, fiindca atacurile de panica doar paralizeaza temporar mintea, nu si corpul.
Ideal este sa nu mai asculti muzica la casti cand dormi, fiindca iti oboseste creierul, ori noi dormim tocmai pentru a ne odihnii creierul si corpul.
Un creier obosit, care nu se odihneste niciodata fiindca este stresat cu muzica si zgomote, ajunge sa dea rateuri si sa duca la dezvoltarea de boli mentale.
Nu stiu daca masca de dormit sau muzica ajuta. Eu am experimentat asta dar chiar cand adormeam, nu la trezire. Creierul are un mecanism prin care "paralizeaza" muschii ca sa nu incepi sa faci in realitate miscarile pe care le faci in vis - paralizia in somn apare cand este un mic decalaj intre acest mecanism si starea de somn/veghe. Este neplacut dar nu periculos din punct de vedere medical. Preventia este destul de vaga: sa nu dormi pe spate, somn suficient, program regulat de culcat si trezit. Poti sa incerci si vezi daca functioneaza si altceva la tine.
Apare doar cand esti obosit rau si dormi cu fata in sus, daca dormi cu masca de dormit pe ochi nu are niciun efect, o sa simti ca iti bate inima din ce in ce mai tare si iti tiuie urechile