| Ionut3399 a întrebat:

Lipsa somnului de doua zile, frigul urmat de o baie fierbinte, pot fi cauzele pentru lesinul unei femei in varsta de 46 de ani? De asemenea, starile urmatoare au fost greata, variatia de temperatura, cand ii era frig cand cald, ameteli stand in picioare. Credeti ca ar putea fi o cadere de calciu? Deja a inceput aprovizionarea cu magneziu, fier, calciu si incepe sa si revina. Am incercat sa evitam spitalul pentru ca situatia e cum e. Ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Yuoia a răspuns:

Nu cred ca e o cadere de calciu, desi e posibil. Mai degraba lipsa somnului si frigul. Chiar fiecare in parte fac rau organismului. Dar daca au mai si fost cumulate, iata rezultatul!
Multa odihna, caldura si alimentatie bogata si hidratare. Sanatate!

| Ionut3399 explică (pentru Yuoia):

Multumesc, asemenea!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PAi ce a mancat? Eu n-am 40 si am patit de curand ca am mancat unt, apoi am stat langa calorifer si am adormit, cand m-am trezit mi-a fost foarte rau, exact asa greata si ameteli. Dar cu caldura, nu stiu. poate sa fie menstruatia, sau virus. Sau probleme cu inima, cu respiratia.

| Ionut3399 explică (pentru anonim_4396):

Problema e ca nu mananca de fel decat foarte putin. Am luat tensiunea si era foarte buna. Dupa ce a luat un calciu si un magneziu direct acele din maini spune ca s-ar mai fi potolit, iar pe parcursul zile simptomele s-au calmat in mare parte, dar ameteste in picioare si are senzatia de greata in continuare.

| Anoniq a răspuns:

In primul rând mai du-te dr@cului cu biblia ta, răspunsul tău nu are legătură cu întrebarea și nici măcar nu cunoști situația, in al doilea rând, ce CREDINCIOSUL vieții ești tu din moment ce spui că i-ai fi turnat o găleată de benzina în cap?

| zilog a răspuns (pentru Anoniq):

Am spus ca eu sunt credincios, vorbeam asa in general bateam si eu campii era vorba despre PAREREA
CA ASTA AI CERUT PĂREREA
Eu nu sunt creștin ci altă religie mai din Nord mai de la Vikingi dar nu stau să îti explic istorie.
M-ai intrebat părerea țî-am dat o părere adecvată cu cultura țării tale!

| Ionut3399 explică (pentru Anoniq):

Multumesc de intelegere! Sa nu ne batem capul cu oameni pentru care gandirea e un efort care duce la deficit caloric. O seara buna va doresc!

| Ionut3399 explică (pentru zilog):

Tine-ti parerea acolo in cultura ta, depasesti jalnicul, lipsa somnului nu a fost ca avea de munca, ci ca nu a putut sa doarma pur si simplu, te rog eu, in loc sa jignesti oameni pe forumuri ia o carte in mana si educa-ti frustrarile.

| Ionut3399 explică:

Prietene esti sanatos? E mama, ii multumesc lui Dumnezeu ca am fost acasa sa o ajut sa se ridice. Sunt politist cu 3 ani si un master, zic sa nu comentezi. In al doilea rand nu-mi vorbi de credinta ca-i multumesc lui Dumnezeu si in sculare si in culcare, credinta ar trebui sa ti-o revizuiesti tu, credincios cu numele nu cu faptele. Un credincios ar vorbi cu bunatate si ar ajuta, mai ales ar gandi inainte sa scoata ceva le gura.