Nu cred ca e o cadere de calciu, desi e posibil. Mai degraba lipsa somnului si frigul. Chiar fiecare in parte fac rau organismului. Dar daca au mai si fost cumulate, iata rezultatul!
Multa odihna, caldura si alimentatie bogata si hidratare. Sanatate!
PAi ce a mancat? Eu n-am 40 si am patit de curand ca am mancat unt, apoi am stat langa calorifer si am adormit, cand m-am trezit mi-a fost foarte rau, exact asa greata si ameteli. Dar cu caldura, nu stiu. poate sa fie menstruatia, sau virus. Sau probleme cu inima, cu respiratia.
Problema e ca nu mananca de fel decat foarte putin. Am luat tensiunea si era foarte buna. Dupa ce a luat un calciu si un magneziu direct acele din maini spune ca s-ar mai fi potolit, iar pe parcursul zile simptomele s-au calmat in mare parte, dar ameteste in picioare si are senzatia de greata in continuare.
In primul rând mai du-te dr@cului cu biblia ta, răspunsul tău nu are legătură cu întrebarea și nici măcar nu cunoști situația, in al doilea rând, ce CREDINCIOSUL vieții ești tu din moment ce spui că i-ai fi turnat o găleată de benzina în cap?
Prietene esti sanatos? E mama, ii multumesc lui Dumnezeu ca am fost acasa sa o ajut sa se ridice. Sunt politist cu 3 ani si un master, zic sa nu comentezi. In al doilea rand nu-mi vorbi de credinta ca-i multumesc lui Dumnezeu si in sculare si in culcare, credinta ar trebui sa ti-o revizuiesti tu, credincios cu numele nu cu faptele. Un credincios ar vorbi cu bunatate si ar ajuta, mai ales ar gandi inainte sa scoata ceva le gura.
dobrin1019 întreabă: