| Hattoldy a întrebat:

Salutare, locuiesc in Braila...

De mic de la 13 ani sa zicem aveam probleme cu greutatea, abia la 17 ani m-am decis sa fac ceva in legatura cu asta.

Problema mea e urmatoarea... bauturi ca obicei am doar sa beau pepsi twist, si din cauza ca maicamia nu prea gateste in mare parte imi fac sandwichuri, sau dau iama in frigider si iau un iaurt, ce apuc...

Legat de alergat nu stiu ce sa zic. am o 'stamina' foarte slaba, am o bicicleta de alergat daca alerg 20 minute pe ea deja simt ca vrea sa iasa belzebut din mine (Transpiratie, oboseala)

Ca alternativa as mai avea sa merg la parc sa alerg. dar problema e ca am probleme de timiditatea, si pana mea, am un alergat amuzant imi amintesc ca in generala colegi radeau de mine ca la 'curbe ' le iau zici ca sunt un cal impuscat laughing

Deci. voi ce-mi recomandati? sa merg sa alerg in parc, sa fac acasa pe bicicleta? ca mie de faza sa nu fie gen problema sa merg la sala sa transpir de mor. ca eu am salii dar. foarte departe la vreo 2 ore distanta pe jos. ( nu am masina ) si de la parc pana acasa fac tot vreo 30 minute? + imi e pnm rusine ca nu stiu sa alerg cum trebuie. -.- Halp. sfaturi. ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Shaddox a răspuns:

Alergatul intotdeauna pare o idee buna, pana te apuci de el. Omul este construit astfel incat sa poata umbla distante lungi in cautare de mancare in mod economic.

Daca vrei sa slabesti, tine o dieta, si dupa aia poti sa faci exercitii fizice sa capeti putin tonus muscular.

| andreeea315 a răspuns:

Tine dieta, dar MANANCA! Mananca la fiecare masa, chiar daca e ceva usor. Mananca des si putin, astfel metabolismul va fi mereu activ. Si da, alearga in parc. Nu conteaza parerea altora, conteaza cat de ambitios esti! Sper ca te-am ajutat! smug