| Oxana_8916 a întrebat:

SALUTARE LUME.Ma ajuta si pe mine cineva? Daca sunt insarcinata in luna treia si am consumat alcool(votka), si am fumat tigari... pot sa am probleme cu sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| biu_9628 a răspuns:

Fara suparare dar copilul va iesi cu probleme de dizabilitate!

| Roxana90roxana a răspuns:

Sa fi sigura ca dastraight face

mai ai 6 luni pana cand iti vei putea tine copilasul in brate, nu vrei sa fie bine si sanatos? happy

nu numai ca pui in pericol viata copilului tau dar o pui in pericol si pe a ta.

acum este alegera ta daca vrei sa distrugi o viata. alti ar da orice sa traiasca, sau alte mame ar da orice sa poate avea un bebelus happy

| AnonimGirl a răspuns:

Nu poti. Insa vei trimite la bebelusul din burta pofta de droguri (alcool, tigari). Si va incepe sa fumeze si sa bea si el ceea ce ai baut si fumat tu. Ai inteles? fundita, te rog frumos? puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alcoolul,tutunul si cafeina consumate in cantitati mari pot afecta copilul.In cazul in care cantitatile nu au fost mari, sansele de ingrijorare scad considerabil.In orice caz,in restul sarcinii,dar si in perioada alaptarii,nu mai consuma alcool si elimina pe cat posibil tigarile(in cazul in care este o anumita dependenta, redu-le, in caz contrar renunta la ele complet)si cafeaua si incearca sa ai o alimentatie cat mai sanatoasa.

| danco a răspuns:

Nu, stai fara grija! daca nu bagi si un drog in vena tot degeaba!