anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare,m-am curentat când încercăm să leg niste fire la priza pentru o secunda am fost inconștient și am inspirat aer, acum după 10 minute simt niste mâncaturi (nu pot sa îmi amintesc cuvântul) pe piele.Se poate întâmpla ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca ai scapat si n-ai arsuri, nu mai patesti nimic dup-aia.

| Violleta2022 a răspuns:

Ideal este sa te culci acum si niciodata, dar absolut niciodata sa nu te mai bagi la curent, ca nu esti autorizat si nu ai habar cat de usor poti muri electrocutat.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Deja curentul a trecut prin tine. E istorie. Se poate întâmpla doar să-ți amintești cât de "tare" ai fost

| ReddY25 a răspuns:

Slava Domnului ca ai scapat intreg

| mihai69 a răspuns:

Depinde; eu după o electrocutare accidentală am avut vreo săptămână simptome de afecțiune hepatică (dureri de ficat, urină colorată, ochi galbeni). Din fericire, a trecut de la sine.
Curentul a intrat prin mâna dreaptă.

| mariusdenis12 a răspuns:

Salut, este de la soc. data viitoare când mai lucrezi cu electricitatea sa fi echipat. Bun, deci. daca sunt mici furnicaturi este de la șoc si de la impactul de electricitate in corpul tau. Daca ai mâncărimi si furnicaturi mari, insuportabile si care sunt extinse ar trebui sa consultați medicul. ar putea fi ceva mai grav.

| Fane23000 a răspuns:

Salut și mie mi s-a întâmplat.la fel doar ca la mine a sărit contuarul in aer si m-am electrocutat rău am rămas inconștient 5 minute! Dar in rest nu am pățit nimic rău! Doamne ferește!