| Danutsz a întrebat:

Salutare. M-am inscris din nou la sala dupa 4 ani de pauza acum 2 zile si in acelasi timp am inceput sa iau proteine, creatina, aminoacizi si alc (acetyl). Problema este ca am o masea cariata rau si trebuie neaparat sa iau antibiotice, stiti daca antibioticele au vreun efect negativ cu suplimentele pe care le iau? Sau pot incepe linistit fara nici o problema sa le iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Sală zici? Pentru ce?
În secolul XX mâncarea e de rahat plină de euri și coloranți cu îndulcitori care îți fac mai mult rău decât bine.
Important e să ai forță în mâini și brațe nu mușchi. Faza cu mușchii sunt doar ca să dai impresia că ai o imagine bună, atât.
Sunt mai multe tipuri de greutăți cu bile și cu discuri.
Cele mai tari sunt cele cu bile pe locul 2 sunt cele cu disc.

| Danutsz explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Ce legatura are raspunsul cu intrebarea mea?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru Danutsz):

Iti dau de inteles ca nu are rost sa mergi la sala, atat.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Și încă ceva în secolul XX rolurile sau inversat femeia trebuie să meargă la sală nu bărbatul.

În constituția României scrie clar că bărbați și femeile au drepturi egale.

Eu dacă eram în locul tău nu îmi făceam de lucru singur. Stăteam liniștit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N are nimic ce leg au vitaminele cu antibioticu creatina ii normal vitamina te ajuta la multe chiar si la anxietate baga linistit si eu bag creatina