| Razvanel93 a întrebat:

Salutare!
M-am trezit dintr-un cosmar si cand am deschis ochii tot ce veam era foarte foarte pixelat... dupa vreo 5 minute a trecut dar a fost extrem extrem de ciudat...
Parca eram intr-un joc sau nu stiu... nu stiu sa explic... Ideea e ca am fost treaz.
Ce credeti ca s-a intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Razvanel93 explică:

Vedeam* scuze

| untu a răspuns (pentru Razvanel93):

Asta inseamna ca ai stat prea mult la calculator! Ideal trebuie sa dormi 8 ore ca orice om normal( de la 22:00-06:00 sau de la 23:00-07:00)

| Razvanel93 explică (pentru untu):

N-am stat mai mult de o ora... Nici la calculator nici la televizor...
Facultatea imi ocupa mult timp... si dorm in jur de 7 ore... am 22 de ani

Scuze,inteleg! Asta inseamna multa munca cu invatatul pentru facultate! Asta inseamna oboseala (surmenaj) si stres! Iti recomand sa mananci cate o tableta de ciocolata KANDIA amarui pentru oboseala si stres! Doamne-ajuta sa ai cat mai mult succes la faculate si o sa reusiti sa treceti examenele cu brio! happy

| Razvanel93 explică (pentru untu):

Multumesc! Imi iau sursele de glucide... iau si magneziu si lecitina...
deci stresul l-as exclude... Ce altceva ar putea fi?

Atunci iti recomand cand ai timp sa mergi la un medic oftalmolog sa va consulte si povestiti intamplarea!

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand termenul de "pixelat" nu exista in limba romana!
Daca te-ai simtit ametit inseamna ca nu dormi suficient sau de calitate sau ai o problema de sanatate.
Daca incepem prin a investiga cauzele care au generat ameteala trebuie sa incepem cu: - cate ore ai dormit in noaptea precedenta si cate ore in total in ultimile 7 zile. Daca ai dormit in medie sub 6 ore, inseamna ca esti super obosit si atat creierul tau cat si corpul, au nevoie de odihna!
Daca, dormi 8-9 ore/noapte si ai un somn linistitor, atunci natura ametelilor poate fi din cauza unei probleme de sanatate si trebuie sa mergi la medic sa faci investigatii.

| Razvanel93 explică (pentru Violleta2022):

Nu eram deloc ametit...De dormit dorm bine si ma trezesc odihnit.
Toata incaperea era formata din pixeli dulap pat corpul meu... am atins si multe obiecte din care se mi se parea extrem de ciudat...
Dupa 5 minute au trecut si m-am pus in pat.
N-am mai patit asa ceva pana acum

| Violleta2022 a răspuns (pentru Razvanel93):

Poate explici termenul de "pixeli" pentru ca in romana si in medicina nu exista!

| Razvanel93 explică (pentru Violleta2022):

Un ecran: de exemplu ecranul telefonului, imaginea care apare pe acel ercan e formata din pixeli foarte foarte multi si nu se vad. Daca ai pune o lupa s-ar vedea.Eu vedeam totul in pixeli alb-negru ...ca si cum m-as fi uitat pe un ecran foarte vechi unde pixelii sunt evidenti.
Greta exista si in romana:
https://dexonline.ro/definitie/pixel

| Robi1444 a răspuns:

Pai probabil ai fost 50% adormit si 50% treaz.

| Razvanel93 explică (pentru Robi1444):

Eram 100% treaz ...asta-i problema