| AndrewBoy a întrebat:

Ma doare degetul mijlociu de la piciorul drept. Aveti vreo idee ce se intampla? Ma doare cand il ridic in sus si cand calc. Nu e ma doare foarte tare, dar e jenant. Precizez ca in ultimul timp am facut mult sport( In principal baschet), dar nu imi amintesc sa fi facut ceva. Nici nu am calcat stramb sau ceva. Chiar vreau sa stiu despre ce e vorba. Dau "fundita" celui mai detaliat raspuns si cel mai folositor >:

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Danielachan a răspuns:

Nu e necesar pentru o fractura de genul sa mergi la medic. Mergi la farmacie si cauta un unguent pentru durere. Fractura isi revine natural

4 răspunsuri:
| Cortex a răspuns:

Linge-l si vezi ce gust are. Daca e usor sarat e in ordine, daca e foarte sarat du-te la medic.

| Danielachan a răspuns:

E posibil sa fie rupt, nu e nimic grav.

| AndrewBoy explică (pentru Danielachan):

Si presupun ca ar trebui sa merg la medic nu? Nu prea as vrea sincer sper sa nu fie rupt. Ca acum cateva luni mi am mai fracturat un deget. De asemenea dupa ce fac sport sau merg ceva nu ma mai doare. Ai vreo idee de ce?

| AndrewBoy explică (pentru Danielachan):

Mersi Mult Frate happy

| Danielachan a răspuns (pentru AndrewBoy):

Nu e necesar pentru o fractura de genul sa mergi la medic. Mergi la farmacie si cauta un unguent pentru durere. Fractura isi revine natural