Crede-ma, daca nu mergi la psiholog si nu rezovi aceasta problema, risti sa se inrautateasca problema. Asa eram si eu, dar cel mai bine ar fi sa te duci pana nu ajungi pe medicamente psihiatrice ca si mine. E in favoarea ta, anxietatea poate sa puna stapanire pe tine fara macar sa iti dai seama de asta. Daca ajungi pe medicamente, nu-i nicio problema, medicamentele te ajuta sa iti piarda din starea de neliniste cu destul de mare eficienta, ii scade din putere, asa incat sa te duci la psiholog si sa iti descarci energiile negative ca sa poti sa le solutionezi. Un alt factor al lipsei de concentrare este stresul, odata ce esti stresat fie din cauza unor probleme fratesti, familiale sau orice altceva, incearca sa iti rezolvi problemele, sa iti gasesti un loc de al tau, unde te poti simtii relaxat, fara prilejuri de a te enerva sau stresa. Sper ca te-am ajutat.
Bună,pe tine medicamentele te-au ajutat mult? ce stări simțeai inainte si dupa?
Pai, eu simteam ca lumea in care traim este doar o plasmuire a imaginatiei mele, iar asa lesinam din cauza anxietatii. Mi-am revenit cu mult dupa tratament
Bună din nou, ce tratament ai urmat? Ce fel de medicamente?
Niciun medicament psihiatric nu il poti lua fara reteta. Consulta-te cu un psihiatru. In plus, daca ne dam intalnire ca eu sa iti dau medicamente si iti fac rau, atunci eu pot ajunge la inchisoare. Nu sunt un medic psihiatru, dar ar fi cel mai bine pentru tine de a te du-te la un psiholog mai intai de toate. Iar daca psihologul iti recomanda sa te duci la psihiatrie, atunci te vei duce.
Trebuie să te ferești de obiceiurile negative care ști că ți-au provocat o astfel de stare: fie în alimentație, fie în odihnă, fie în orice altceva.
Sincer chiar crede-mă că nu știu.
Trebuie să mergi la un psiholog, omule! Nu-ți face nimic rău. Dacă iei sfaturi de pe TPU crezi că e mai bine decât de la un psiholog? Astea sunt probleme serioase.
Va mai pot da inca un detaliu despre aceasta problema.
Stiti atunci cand bei vin? si te ametesti
Uite senzatia aia o am intr-un fel dar mereu,(nu consum alcool, nu fumez) Dar precizez ca am si diabet insulino dependent
User252426 întreabă: