| eike a întrebat:

Salutare, Ma numesc Iulian si vin cu o intrebare.
Recent eu si sotia mea am decis sa avem un copil. Era in a 2 luna de sarcina pana cand cica ar fi fost batuta si a pierdut sarcina.
E posibil in a 2 luna sa piarda sarcina din cauza ca a fost batuta?
Astept raspunsuri si va Multumesc :d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| boogdan91 a răspuns:

Da, se poate.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, orice traumatism al mamei, chiar si o cadere minora poate declansa pierderea unei sarcini, mai ales in primul trimestru. Persoana care a batut-o va face inchisoare ca pentru agresiune deosebit de grava (este un articol special in Codul Penal pentru agresiunile care se incheie cu mutilare definitiva sau cu pierderea unei sarcini)

| Adina77 a răspuns:

Buna!
Se poate.
Si cred ca poti sa-i ceri idiotului si daune morale.

| Laura46 a răspuns:

Cine a batut-o? Daca i-a dat peste burta sau nu neaparat si ea a avut n soc normal ca putea sa piarda sarcina.Dar nu stai cu mainile in san,reclami pe respectivul,pierzi un copil, o viata.trebuie sa plateasca nenorocitul ala care a dat in ea. Daca a facut avort, trebuie discutat mult, poate ea nu isi doreste cu adevarat un copil acum si tu o presezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma draga sotule? da cine ti-a batut sotia ma? si te-a lasat fara mostenitori? daca ai batut-o tu,se poate. daca a batut-o altcineva se poate descoperi da in judecata, si bagat in puscarie. daca nu a batut-o nimeni, se poate pierde sarcina din alte motive de sanatate.dar daca minte inseamna ca a facut intrerupere de sarcina si trebuie discutat.de ce?