| Sawarekh a întrebat:

Salutare, ma poate lamuri cineva:

Cand un chirurg vorbeste despre ''Plastie lambou'' inseamna, ca inlatura pielea mea si dupa terminarea operatiei, imi pune alt material in loc de piele?

Daca da, ce efect are asupra organismului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

De obicei se face grefa de piele din alta zona si se aplica pe zona cu probleme.
Adica tot pielea dumneavoastră.

| Sawarekh explică (pentru ioana748):

Oke, multumesc....insa nu inteleg in totalitate, pai daca imi taie din alta zona crying(( ce afacere a facut?

| ioana748 a răspuns (pentru Sawarekh):

De obicei se fac astfel de operații pentru o zona la vedere.
Se preleva dintr o zona ascunsa, fund, spate...si se aplica.
In cazul marilor arsi se ia piele de la persoane decedate...dar nu cred ca este cazul la dumneavoastră.

| Sawarekh explică (pentru ioana748):

Dar eu intrebam, la ce folos sa i-a din alta parte, ca apoi trebuie sa acopere si acolo nu? sau lasa rana deschisa? in fine e ciudat...
Multumesc oricum happy

| ioana748 a răspuns (pentru Sawarekh):

Pielea se regenerează, nu trebuie acoperit neapărat.
Insa va fi un aspect inestetic sau o simpla cicatrice.
Dar cea mai buna sursa de vazut este doctorul care trebuie sa va explice procedura si reactiile adverse posibile.
Oricum va fi cu tesutul dumneavoastră.
Ador doctorii care vorbesc in limbajul lor.
Sa nu ne fie rusine sa i punem sa traduca.

4 răspunsuri: