| Allexx11 a întrebat:

Mai am ceva grasime si as dori sa o dau jps, fac sala de vreo 2 luni, am slabit de la 120 kg la 95, dar mi-a ramas grasime,si as dori sa o dau jos, ce parere aveti de burn fx de la pronutrition? sau ce alt arzator de grasimi ar fi bun? au contraindicatii? eu nu am probleme cu, cofeina...deci...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| theStraightEdgeSavior a răspuns:

Ce parere ai de alergat, si eu am fost in cazul tau tot de la 120 am slabit la 98 doar prin alergat si putin mai multa atentie la orele la care mananc...

| Allexx11 explică (pentru theStraightEdgeSavior):

Dar nu stiu, in general, ce ziceti sa mai si ganditi inainte sa scrieti? de asta ce ziceti? bag alergat si cardio de m-am rupt in 2-3 luni,k d-aia am slabit atata,nu am stat degeaba,vroiam un supliment ceva sa ma ajute,k eu asa arat ok, dar mi-a ramas grasime si trebuie sa o dau jos, cu un supliment e mult mai okhappy, pentru ca eu oricum fac mult cardio. daca ai ceva bun si nou de zis ok, daca nu, mai bine pastreaza tacerea