Daca te speli zilnic si totusi dintii tai s-au ingalbenit, este posibil sa fie asa culoarea lor naturala (culoarea osului + zmalt subtire si transparent. In acest caz, slefuirea va subtia si mai mult zmaltul, in detrimentul dintelui. Znaltul fiind stratul protector a dintelui, acesta din urma se va strica mai repede.
Este indicat sa te consulti cu 1-2 dentisti cu experienta mare, sa le ceri parerea!
Presara bicarbonat de sodiu peste pasta de dinti cand te speli dimineata si periaza normal. Se vor albii dintii de la bicarbonat.
Atentie, nu folosii zilnic bicarbonatul de sodiu, ci odata la 3-4 zile.
Poti folosi biarbonat odata la cateva zile sau sare, dar cel mai bine daca tot te speli pe dinti cu pasta de dinti foloseste una pentru albirea dintilor.
Se poate sa fie si de la cafea daca este concentrata, mai redu concentratia si pune putin lapte,
Iti recomand Lacalut Flora mie mi-a facut bine, incearca sa te speli de doua ori pe zi macar o perioada pana vezi imbunatatiri.
Cu bicarbonat nu este recomandat, poti sa faci un periaj profesional la dentist o sa se vezi rezultate, deci sunt posibilitati dar evita bicarbonatul,
Eu am folosit cu bicarbonat, dar nu zilinc. O data/de doua ori pe saptamana, daca o sa te speli mai dea, ti se va strica smaltul!
Sisjjssjjsjs întreabă: