| Lauraaa11 a întrebat:

Salutare!
Mi-a fost recomandat de către psiholog să încerc Stressclean forte pentru a mă ajuta cu stresul și cu somnul. Fac școala de șoferi, iar peste 2 săptămâni voi avea și traseul.
Înainte să-l cumpăr m-ar interesa dacă a mai luat cineva și dacă a avut reacții adverse? Pe net nu găsesc nimic legat de reacții adverse și nici psihologul nu mi-a putut furniza detalii legat de acest aspect.
Am o dietă echilibrată personalizată de către un nutriționist pe care o țin deja de 5 luni și pe lângă practic mindfulness. Efectiv deja mă simt depășită de situație. În momentul de față iau Vitamina D3, Magneziu și Omega 3.
Din cauza stresului efectiv nu reușesc să dorm plus acest lucru se observă și în timp ce conduc. Îmi e greu să rămân concentrată și calmă. În acest sens ar fi recomandat să cumpăr Stressclean-ul sau să-mi iau gândul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
1 răspuns:
| popapopica a răspuns:

Vei avea o stare de somnolenta permanenta. Vezi sa nu mergi asa si la examenul auto.