Epileaza-te dupa ce faci o baie fierbinte sau un dus intrucat se dilata porii si va fi mai putin dureros.
Pai, spune-ti intruna : Sufera baba la frumusete, sufera baba la frumusete. O sa treci mai usor peste . Efect garantat. si incercat.
Nu stiu ce fel de epilator ai dar sunt cele de la pHILIPS care au dispozitivul pe care il tii in frigider sau ceva de genul asta imi sp o colega de serviciu,,, sincer nu ma pricep prea mult pentru ca eu nu ma epilez sing
prefer sa merg la salon si gata dar tu intreaba la magazin ca iti sp sincer nu e gluma
Spala'te cu apa calda inainte sa te epilezi.Stai 2-3 min sub dus pentru ca de la apa calda ti se mai deschid porii si durerea nu va mai fii asa rea
Buna! Daca te faci pe picioare trebuie sa ai parul foarte mic! Si pe mine ma doare... da, deh! Are dreptate cami cand zice ca sufera baba la frumusete. Dupa cel folosesti pe o portiune de 20cm, vei vedea ca iti va amorti piciorul si nu vei mai mai simti niciun gram de durere.Bafta! Pupici!
Sa te dai cu gheata dupa fiecare data ce dai pe o portiune...intrebarea e unde-l folosesti? ca pe picioare nu doare chiar asa tare.doar prima data apoi o sa te obisnuiesti... ti-am zis gheata intr-o punga.
Poti umple o punga cu cuburi de gheata si tii cateva secunde pe piele pana iti amorteste putin si dupa aia dai cu epilatorul
1- iti faci un gomaj[ iti iei de la lush, de exemplu, sau 'gomja ''de casa '' gel de dus+ malai ] gomajul te scapa de celulele moarte, si impiedica firele sa creasca pe sub piele
2-iti pui putina gheata pe picior, il lasi cam 3 minute, apoi te stergi cu un prosop
3-incepi sa te epilezi, prima data incet, apoi, o sa te obisnuiesti, si aproape ca nu mai simti
4- daca iti apar punctulitze rosii [ este normal, sigur itzivor aparea ] le poti face sa dispara punand comprese cu ceai de musetzel, sau/si sa te dai cu pudra de talc, punctele iti vor trece in aproximativ o zi. Si evita expunerea la soare, cel putin 24 de ore.
O alta metoda, ca sa nu te doara ar fi sa te'ntinz pe pat si cineva sa te epileze, o prietena de exemplu, deoarece atunci n'o sa tot te opresti [cum ai face tu], deci, te epilezi mai repede, si durerea tine mai putin, iar de'asemenea poti sa vorbesti cu prietena ta, astfel te relaxezi putin. sper ca te'am ajutat! :* pupici!
VlogarulxD întreabă: